WELKOM Parker 90+ (en 95+)
  op de website van Wijnhuis Vinas. U kan hier een selectie wijnen uit de Nieuwe wereld, Frankrijk en de rest van Europa verkennen, of rechtstreeks bestellen in de on-line shop. Wilt u ons eerst "live" ontmoeten dan bieden wij u die mogelijkheid op degustatieavonden of op één van onze evenementen.   

 


Robert Parker hoeven we de wijnliefhebber niet meer voor te stellen. Met zijn befaamde 100-punten schaal beoordeelt hij al decennia lang wijnen op een onafhankelijke en neutrale manier. Een score van 90 of hoger is praktisch altijd een garantie voor een topwijn. Deze scores hebben dan ook grote invloed op de prijs. 
Wijnhuis Vinas biedt een aparte selectie van bijna onvindbare en perfect bewaarde topwijnen als Lafleur Petrus, Trotanoy, Lafite Rothschild, Clos St Jean, Yquem enz met scores van 90 en (veel) meer. Bezoek de speciale pagina topwijnen: klik hier 

 
WIJNAROMAKOFFER van Arsan

Simply the best: de geurkoffer 60 aroma's vastgelegd in wax: veel beter dan flesjes met vloeistoffen. Nu ook doosjes van 20 geuren. Altijd met Nederlandstalige handleiding (FR, ENG en Duits op bestelling.  

                  IN PRIJS VERLAAGD !

AROMAKOFFER 60  
245
    Nu slechts € 225 (incl BTW) & gratis verzending in België

AROMADOOS     20                      
Slechts € 120 (incl BTW) & gratis verzending in België

 >> lees meer               
 >>
naar het bestelformulierOpenflessendag 2017
NIET op zondag 19 november in Hasselt

In tegenstelling tot eerdere aankondiging moeten we jammer genoeg meedelen dat de openflessendag 2017 niet zal plaatsvinden op zondag 19 november.  

WEBSHOP

Na de sluiting van de pop up shop kan u voortaan terecht op de webshop. Vanaf 1 februari vindt u daar het volledige aanbod,maar u kan nu al een kijkje nemen op www.wijnhuisvinas.be.  

N


BLIJF OP DE HOOGTE
 Ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes over de oogstberichten in Frankrijk en de Nieuwe Wereld, wetenswaardigheden en innovaties op gebied van wijn, evenementen waarop u bij ons kan wijnproeven en over nieuwe domeinen en wijnen in ons assortiment.

 


GESCHENKBON

U wil wijn als geschenk aanbieden maar u bent niet zeker of de gelukkige ontvanger liever wit, rood, bubbels of zoet drinkt? Laat hem of haar de vrije keuze en geef een geschenkbon van Wijnhuis Vinas  >> lees meer
 

         
 

© Wijnhuis Vinas 2005-2017